03
januari
2017
|
15:43
Europe/Amsterdam

VELUX stelt 360°-ervaring voor op Batibouw-stand

Het is soms moeilijk om zich vooraf in te beelden hoe een kamer er zal uitzien na een verbouwing. VELUX biedt de Batibouw-bezoekers de kans om via virtuele werkelijkheid een onmiddellijke blik op het resultaat te ervaren.

 

Een vervangings- of renovatieproject?

Om de bezoekers de kans te geven zich hun renovatieprojecten in te beelden, stelt VELUX een ‘virtual reality’-ervaring voor op zijn Batibouw-stand. Renovaties gaan soms samen met de vervanging of toevoeging van een of meerdere vensters. Voor VELUX dé gelegenheid om het belang van vensters in huis in de verf te zetten: de plaatsing van een groter raam of bijkomende vensters zorgen voor een grotere lichtinval en meer verse lucht, wat het levenscomfort verhoogt. De dakvensters creëren een groter ruimtegevoel en het licht geeft de indruk dat de kamer een grotere omvang heeft.

Waarom een dakvenster vervangen of enkele vensters bijplaatsen?

1. Verbetering van isolatie en energie-efficiëntie

Als het dakvenster meer dan 20 jaar oud is, is het tijd om het te vervangen: een nieuw raam verbetert de isolatie en de energie-efficiëntie sterk.

2. Meer daglicht en verse lucht

Het kan niet genoeg worden gezegd: daglicht en verse lucht zijn essentieel om zich thuis goed te voelen. Idealiter is het nodige lichtoppervlakte minstens 12% van het bewoonbare oppervlak van een kamer. Waarom een bestaand venster niet vervangen door een groter exemplaar of een reeks nieuwe dakvensters?

3. Meer keuze, meer comfort

Van een betere akoestische isolatie tot elektrisch bediende vensters: in het brede gamma van VELUX-producten vindt iedereen zeker wat hij nodig heeft.

4. Makkelijker dan het lijkt

Een dakvenster vervangen of zelfs vensters toevoegen is gemakkelijker dan gedacht en heel wat rendabeler dan algemeen aangenomen.

VOOR
NA

Een arsenaal aan accessoires die de prestaties verhogen

Naast dakvensters biedt VELUX heel wat accessoires aan voor maximaal comfort. Er is een groot aantal variaties aan rolluiken en –gordijnen beschikbaar zodat aan ieders wens en behoefte kan worden voldaan: bescherming tegen de warmte, betere nachtrust, betere isolatie; het aantal mogelijkheden is groot.

 

Download de foto's in onze "Multimedia" rubriek.