Waver,
16
maart
2022
|
14:40
Europe/Amsterdam

Daylight Talk met de Belgische architect Floris De Bruyn (GAFPA) op 22/03: een inspirerende bijeenkomst die je niet mag missen!

Op 22 maart zal Floris De Bruyn, partner bij GAFPA in Gent en professor aan de KU Leuven (Gent), het woord nemen in het kader van de Daylight Talks 2022. Deze reeks gratis online inspirerende videoconferenties wordt georganiseerd door VELUX in samenwerking met architectuurscholen, de Internationale Unie van Architecten (UIA) en de European Association for Architectural Education (EAAE).

De bedoeling van deze gesprekken is vooral om alle architecten te inspireren om op een nieuwe en innoverende manier na te denken over de rol van natuurlijk licht. De Belgische architect Floris De Bruyn (1982) is deze keer aan de beurt om de spreker te zijn van de zesde Daylight Talk. Deze conferentie, die wordt georganiseerd in samenwerking met de UCL, zal worden gemodereerd door professor Sergio Altomonte, directeur van het Leuvens Onderzoeksinstituut voor Landschap, Architectuur en Gebouwde Omgeving (LAB).

De conferentie zelf zal 45 minuten duren, en zal worden gevolgd door een live Q&A-sessie van 30 minuten. Deelname is gratis. Het enige wat u hoeft te doen is u van tevoren in te schrijven.

Praktische informatie 22 maart 2022, 18:00 - 19:15 (CET) Taal: Engels Deelname is gratis, maar registratie is vereist. Voor meer informatie over de Daylight Talks: www.daylightandarchitecture.com

Over de VELUX Groep
Al 80 jaar zet de VELUX Groep zich in om de woonomgeving van mensen over de hele wereld te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht via het dak. Ons productgamma bestaat onder meer uit dakramen en modulaire dakkoepels, stijlvolle jaloezieën, zonweringen en rolluiken, naast installatie- en slimme thuisoplossingen. Hiermee wordt een binnenklimaat gecreëerd waarin het aangenaam en gezond wonen, werken en leren is. We hebben ongeveer 11.500 medewerkers in dienst en verkoopkantoren en fabrieken in meer dan 40 landen wereldwijd. De VELUX Groep is eigendom van VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap die 100% eigendom is van diverse non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2020 behaalde VKR Holding een omzet van DKK 22,6 miljard en doneerden de VELUX FOUNDATIONS EUR 142 miljoen aan goede doelen. Voor meer informatie ga naar www.velux.com.