03
januari
2017
|
15:40
Europe/Amsterdam

De VELUX modulaire lichtstraten vanaf nu ook voor particulieren

Op Batibouw 2017 lanceert VELUX zijn modulaire lichtstraten voor particulieren. Zo vervolledigt het bedrijf zijn gamma van oplossingen voor platte daken. Zoals de naam het zegt, kunnen deze modulaire lichtstraten op verschillende manieren worden geconfigureerd (van 1 tot 5 modules). Hierdoor behoort een volledige transformatie van het dak tot de mogelijkheden, met als resultaat telkens een aangenamere woning. Elegantie, design en energie-efficiëntie: de perfecte combinatie voor een maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht in huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een make-over voor de woning dankzij de modulaire lichtstraten

De modulaire lichtstraten van VELUX zijn al sinds 2013 beschikbaar voor professionelen en zullen ter gelegenheid van Batibouw 2017 ook aan het grote publiek voorgesteld worden. Ideaal om een plat dak open te trekken, bieden de modulaire lichtstraten maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht, wat elk huis een gezellige en hartelijke sfeer verleent. Deze lichtstraten zijn ontworpen om nieuw leven te brengen in de woning.

 

Een dak met zicht op de hemel

De modulaire lichtstraten zijn het ideale middel om een gevoel van helderheid en ruimte te creëren in huis. Ze bieden niet alleen zicht op de lucht, maar combineren ook elegantie en design met een uitzonderlijke energie-efficiëntie.

Als kwaliteit rijmt op design

De samenwerking van VELUX met Foster + Partners resulteerde in een perfecte symbiose van intelligent design en innovatieve materialen. De geprefabriceerde montagestukken van de lichtstraten zijn ontworpen met materialen van hoge kwaliteit en garanderen een grote precisie bij het installatieproces. Het topdesign laat het gebruik van ultrafijne profielen toe, zodat de lichtinval gemaximaliseerd wordt.

Modulair naar wens

De modulaire lichtstraten maken heel wat verschillende configuraties van lichtstraten mogelijk, zodat perfecte oplossingen kunnen worden gecreëerd voor verschillende platte daken. Het is mogelijk om 1 tot 5 modules te combineren, met zowel vaste modules als ventilerende modules.

Het uniek systeem van montagebeugels met een simpel klemsysteem zorgt voor een snel montageproces,, evenals een optimale waterdichtheid. VELUX stelt zijn lichtstraten in complete pakketten voor: de modules, de profielen, de grootstukken en de dampscherm. Beschikbaar vanaf 1360 € excl. BTW.

 

Download de foto's in onze "Multimedia" rubriek.