Waver,
19
februari
2020
|
15:54
Europe/Amsterdam

VELUX INTEGRA® elektrisch dakvenster

A room with a view

Geniet van een panoramisch uitzicht dankzij het nieuwe, gebruiksvriendelijke VELUX INTEGRA® elektrisch dakvenster.

Een mooi uitzicht is onbetaalbaar. Als u er een heeft, is het daarom erg belangrijk om er het beste uit te halen. Met het nieuwe VELUX INTEGRA® uitzetbare dakvenster kunt u nu genieten van een prachtig uitzicht, in combinatie met een optimaal gebruikscomfort dankzij het elektrische bedieningssysteem.

Het mooiste uitzicht wordt nog beter
Of het nu in uw woonkamer geplaatst is of boven uw bureau thuis, het VELUX INTEGRA® uitzetbare dakvenster kan de look en sfeer van een ruimte volledig transformeren. Door het raam helemaal te openen, creëert u een terrasgevoel dankzij het panoramisch uitzicht en laat u de buitenwereld en natuur in uw woning binnen. Geniet van uw ontbijt terwijl u kijkt naar een prachtig landschap, of haal al badend in het daglicht die strakke deadline. Meer natuurlijk licht en zuurstof in uw huis zal niet enkel uw humeur, maar ook uw productiviteit verhogen. Dankzij daglicht wordt een ruimte opengetrokken en lijkt de kamer nog groter.

“Bij VELUX streven we ernaar om innovatieve producten en oplossingen te ontwikkelen voor de veranderende behoeften van de consument. Wij weten dat mensen op zoek zijn naar vensters die zorgen voor een perfect uitzicht, daglicht en frisse lucht, met gebruiksvriendelijkheid als prioriteit,” vertelt Maja Marlier directeur Marketing en Communicatie by VELUX België. “Daarom hebben wij het VELUX INTEGRA® elektrisch dakvenster ontwikkeld. Het combineert een handige elektrische afstandsbediening met een eenvoudig, maar visueel aantrekkelijk design en een panoramisch uitzicht.”

Zo simpel als maar kan
Het VELUX INTEGRA® uitzetbare dakvenster is ontworpen met de focus op gebruiksvriendelijkheid. Met een wandschakelaar op batterijen kunt u met één druk op de knop het venster elektrisch openen. Als u behoefte heeft aan frisse lucht, kunt u het raam ook handmatig openen om de lucht binnenshuis te laten circuleren.

Waarom zou u uw stem niet gebruiken om uw ramen te openen en sluiten? Dit nieuwe dakvenster is compatibel met het smarthome systeem, VELUX ACTIVE with NETATMO, wat betekent dat u de werking ervan kunt bedienen via de VELUX ACTIVE-applicatie, die verbinding kan maken met de Apple Home applicatie en de Siri Voice Control Wizard.

Alles erop en eraan
Beschikbaar in acht verschillende afmetingen, past het VELUX INTEGRA® uitzetbare dakvenster in elk huis en elke kamer. Dit nieuwe dakvenster is uitgerust met een regensensor, wat betekent dat het venster automatisch sluit wanneer het begint te regenen. U kan ook het rolluik toevoegen dat speciaal ontworpen werd voor het VELUX INTEGRA® uitzetbare dakvenster, dat volledig kan worden neergelaten zelfs wanneer het venster geopend is. Hierdoor blijft de ruimte koel bij warm weer, terwijl er toch frisse lucht binnenkomt. Het venster is ook compatibel met VELUX manuele rolluiken en zonneschermen.

Voor meer informatie over de lancering van het VELUX INTEGRA® uitzetbare dakvenster, bezoek https://www.velux.be/nl/producten/dakvenster/integra-dakvenster

Nieuws Centrum : https://nieuws.velux.be

Contactgegevens
Annelies Van Winkel
Brand Manager
annelies.van.winkel@velux.com 
+32 495 36 61 76