01
december
2016
|
08:11
Europe/Amsterdam

“VELUX Modulaire Lichtstraten” aan de haal met Archiproducts Award

Best in Category Award bekroont het meest uitmuntende product in de categorie Gebouwschil

 

Met de VELUX Modulaire Lichtstraten (VMS) kaapte VELUX de Best in Category prijs weg binnen de categorie Gebouwschil.

De VMS-producten zijn in nauwe samenwerking met Foster + Partners ontwikkeld, met grote aandacht voor de architect. De lichtstraten vormen een vernieuwende, modulaire en duurzame oplossing voor grote gebouwen. De Modulaire Lichtstraten kunnen in een aantal daklichtconfiguraties worden samengevoegd. Zo ontstaan perfecte oplossingen voor uiteenlopende gebouwtypes. Met een verwachte levensduur van 40 jaar of meer en uitzonderlijke energieprestaties zijn de geloofsbrieven inzake duurzaamheid ronduit indrukwekkend.

Dankzij de VELUX Modulaire Lichtstraten kunnen architecten meer aandacht besteden aan het ontwerpen van oplossingen zonder dat er tijd verloren gaat aan de details,” vertelt Lotte Kragelund, VMS Marketing Director, van de VELUX Group. “We zijn bijzonder gelukkig met deze onderscheiding die we beschouwen als een erkenning voor VELUX’ grensverleggende benadering van lichtstraten en structuren voor glazen daken.”

De Archiproducts Design Awards zetten de beste nieuwe ontwerpen binnen een aantal architecturale categorieën in de schijnwerpers. De prijzen werden in het leven geroepen als erkenning van ondernemingen die geloven in de waarde van een project; anderzijds maken ze de beste ontwerpen als teken van innovatie en vooruitgang wereldkundig.

Om meer te weten over de awarduitreiking, kan u een kijkje nemen op de Archiproducts website

Voor meer informatie over de modulaire lichtstraten van VELUX, kan u terecht op de VELUX productenwebsite

Download de foto's in onze "Multimedia" rubriek.