Wavre,
23
juni
2016
|
08:07
Europe/Amsterdam

VELUX-producten worden compatibel met Apple Homekit

Samenvatting

Op de WWDC 2016, de Worldwide Developers Conference van Apple, is bekend gemaakt dat de VELUX Groep een aantal van haar producten compatibel zal maken voor de Apple Homekit.

 

 

De VELUX Groep kondigt met veel plezier aan dat zij Apple HomeKit ondersteunt. We denken dat dit een geweldige kans is om slimme technologie voor thuis een integraal onderdeel te laten worden van de toekomstige ontwikkeling van gezonde en efficiënte huizen.
Christian Fosseur, Algemeen Directeur VELUX België

Dankzij de Apple HomeKit, die nu ook zijn eigen app heeft, kan men op een eenvoudige en veilige manier apparaten in huis aansturen.

Het ‘internet of things’ wordt steeds meer binnen de woning gebracht. De VELUX Groep gelooft dan ook sterk dat home automation via internet van cruciaal belang is voor de ontwikkeling van de bouwsector, en voor andere sectoren die producten voor in huis verkopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VELUX gelooft eveneens dat slimme huizen meer mensen de gelegenheid zullen geven om de kwaliteit van hun woning te verbeteren. Dit is belangrijk, aangezien consumenten steeds meer belang hechten aan gezondere huizen, hetgeen ook blijkt uit de Healthy Homes Barometer 2016 van de VELUX Groep.

De VELUX Groep verwacht dat de eerste VELUX producten binnen een jaar geïntegreerd zullen zijn in het Apple HomeKit platform.

 

Download de foto's in onze "Multimedia" rubriek.