21
september
2016
|
09:29
Europe/Amsterdam

VELUX verwent haar werknemers tijdens een Family Day

De VELUX Group bestaat 75 jaar in 2016 en viert het hele jaar feest. Door haar expertise creëert VELUX sinds 1941, met behulp van daglicht en frisse lucht, betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld. 

De VELUX-dakvensters groeiden uit tot een iconisch product en slagen erin huizen, scholen en kantoorruimten te laten baden in daglicht en frisse lucht. VELUX streeft niet alleen naar tevreden klanten, ook naar gelukkige en gezonde werknemers. Om de verjaardagsvreugde te delen met hun personeel organiseerde VELUX Belgium op zondag 11 september een Family Day: alle werknemers werden, samen met hun familie, uitgenodigd in de kantoorruimten van VELUX.

Het directiecomité ontving niet minder dan 148 werknemers en 95 kinderen voor een ontbijt in het training center van de onderneming. De kinderen konden zich laten schminken en hoopten de schilderwerkjes op hun gezicht de volgende dag nog te kunnen laten zien op school. Daarna was het tijd 

voor een bezoek aan Walibi, dat zich juist tegenover de VELUX-kantoren bevindt. De regen was geen domper op het enthousiasme: uitgerust met regenparka’s kon jong en oud genieten van de vele attracties om elkaar beter te leren kennen in een ontspannen sfeer, tijdens een dag vol licht en lucht.

 

Download de foto's in onze "Multimedia" rubriek.