31
oktober
2017
|
08:35
Europe/Amsterdam

VELUX zet in op connectiviteit tijdens Belgian Roof Day

Op 24 november neemt VELUX deel aan de Belgian Roof Day, een jaarlijks event georganiseerd door de Confederatie Bouw. Het innovatieve merk stelt er haar laatste nieuwigheden voor aan professionals uit de sector. 

 

Technologie in dienst van het binnenklimaat

Tijdens de Belgian Roof Day presenteert het merk VELUX ACTIVE, een antwoord op de groeiende vraag naar geconnecteerde producten. Deze innovatieve oplossing werd ontwikkeld in samenwerking met NETATMO en dient om het binnenklimaat in elke woning te verbeteren. VELUX ACTIVE zorgt voor de automatische regeling van het binnenklimaat door rekening te houden met drie pijlers: temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit (CO2). De sensoren regelen automatisch de opening en sluiting van de (plat)dakvensters, de rolluiken en de buitenste zonneschermen. Gebruikers kunnen het VELUX ACTIVE-systeem ook handmatig bedienen via de app die voor zowel IOS als Android beschikbaar is.

VELUX ACTIVE is compatibel met alle producten die worden gecontroleerd met VELUX IO-Homecontrol en met Apple HomeKit®.

Een interactieve vervangingstool op platte daken

Naast connectiviteit staan platte daken centraal op de stand van VELUX. Ter gelegenheid van Belgian Roof Day presenteert VELUX haar nieuwe interactieve tool die de taken van installateurs vergemakkelijkt. Wanneer ze een koepel op een plat dak vervangen, kunnen ze dankzij deze tool technische oplossingen vinden voor aanpassingen in het dak en isolatie.

Bezoekers kunnen eveneens het platdakvenster met gebogen glas komen (her)ontdekken die over de unieke technologie CurveTech® beschikt. Doordat regenwater rechtstreeks van het gebogen glas naar het dakvlak stroomt, zelfs als het platdakvenster geïnstalleerd is vanaf een dakhelling van 0 graden, valt het licht optimaal naar binnen en is een mooi uitzicht gegarandeerd. De drie glaslagen, een combinatie van dubbele beglazing en het gebogen beschermglas, bieden een uitstekende akoestische en thermische isolatie. Dit product kan ook met een zonnescherm worden uitgerust.

Praktische informatie

Bezoek VELUX op Belgian Roof Day

  • Wanneer? Vrijdag 24 november, van 10 tot 20 uur
  • Waar? Brussels Kart Expo - Alfons Gossetlaan 9, 1702 Groot-Bijgaarden
  • Stand? Stand nr. 22

De eerste bezoekers die de stand van VELUX bezoeken krijgen een klein cadeau met een knipoog naar de komende winter.